Zatiaľ možné iba vyzdvihnutie na predajni Družba alebo priamo u nás na farme.
Davídkov najlepší guláš
90 minút
Stredná náročnosť
Postup
1)
Cibuľu nakrájajte na jemno. V hrnci rozohrejte masť a restujte na ňom cibuľku do zlata.
2)
Mäso nakrájajte na kocky zhruba 2 x 2 cm. Akonáhle je cibuľka zlatá, pridajte mäso a zatiahnite ho zo všetkých strán. Nasypte korenie Divočina a Šťavnatá roštenka a orestujte. Podlejte trochu vody a duste do polomäkka.
3)
Keď je mäso čiastočne mäkké, nasypte Papriku lahôdkovú aj údenú a soľ. Pridajte lekvár, rozpučte cesnak. Majoránku pošúchajte v dlaniach a tiež nasypte. Duste ďalej, kým nebude mäso úplne mäkké.
4)
Teraz je na rade Davídkovo špeciálne zahustenie. Naberte 1 naberačku hotového mäsa do vyššej nádoby, rozmixujte tyčovým mixérom úplne na jemno a dajte späť do guláša. Premiešajte a ešte zhruba 10 minút povarte.
5)
TIP: Podávajte s domácimi chrenovými knedlíkami alebo na tanier nastrúhajte čerstvý chren.