Počet produktov v košíku:
0
Prejsť do košíka

Zatiaľ možné iba vyzdvihnutie na predajni Družba alebo priamo u nás na farme.

Poľovnícka pečeň

čas prípravy 10 min. príprava 40 min. varenie
Nízka náročnosť

Postup

1)

Na masti opražte nahrubo nasekanú cibuľu.

2)

Na nej zatiahnite na menšie kúsky nakrájanú pečeň.

3)

Na záver zahustite solamylom alebo strúhaným zemiakom a dochuťte soľou.

4)

Podávajte s ryžou alebo čerstvým chlebom.

Použite naše ingrediencie

zemiaky
Zemiaky konzumné neskoré
za 1kg
1.19 €
Pečeň na poľovnícky spôsob s ryžou

Ingrediencie

1kg Hovädzia pečeň
3ks Cibuľa
na zahustenie Solamyl alebo zemiak
na podliatie voda
1 ČL Zmes zverina
1 ČL Zmes garlic pepper
1 ČL Údena paprika
Košík je prázdny
No data was found