Zatiaľ možné iba vyzdvihnutie na predajni Družba alebo priamo u nás na farme.
Mäso očistite od blán, posoľte, votrite doňho korenie Zverina, a dajte do pekáča. Cibuľu nakrájajte nahrubo, nasypte ju na mäso, zalejte bielym vínom, priklopte vrchnákom, a dajte do chladu. Minimálne na 1 deň
Mäso vytiahnite z nálevu. Na horúcej panvici mäso prudko zatiahnite zo všetkých strán a vložte späť do pekáča.
Slaninu nakrájajte na kocky a opražte ju v hrnci. Pridajte cibuľu s mrkvou, horčicou, korením Sviečková & Na smotane a na štvrtiny nakrájaný citrón. Prilejte 200 ml vody a priveďte k varu.
Všetko nalejte na mäso v pekáči, prikryte vrchnákom a dajte na 90 minút do vyhriatej rúry na teplotu 180 stupňov.
Keď je mäso mäkké vytiahnite ho z rúry a dajte odpočinúť. Zeleninu prelejte späť do hrnca a citrón z neho vytiahnite.
Pridajte obe smotany a všetko do hladka rozmixujte tyčovým mixérom.
Dochuťte soľou, citrónovou šťavou prípadne doslaďte cukrom a nechajte 15 minút odpočinúť.
Mäso nakrájajte na tenké plátky, dajte na tanier, a podávajte s omáčkou a žemľovými alebo karlovarskými knedličkami.