Počet produktov v košíku:
0
Prejsť do košíka

Zatiaľ možné iba vyzdvihnutie na predajni Družba alebo priamo u nás na farme.

Pravý hovädzí vývar

8h
Nízka náročnosť

Postup

1)

Umyté hovädzie mäso a kosti obaríme vriacou vodou.

2)

Očistíme a nakrájame si všetku zeleninu.

3)

Vo veľkom hrnci si rozpustíme maslo, do ktorého pridáme očistenú zeleninu. Restujeme cca 8-10 min. Takto orestovaná zelenina pridá krásnu farbu vývaru.

4)

Následne zeleninu zalejeme studenou vodou.

5)

Pridáme obarené hovädzie mäso a kosti. Necháme zvariť odokryté.

6)

Po zvarení pozbierame z vývaru vzniknutú penu.

7)

Následne dochutíme soľou, celým korením a zväzkom petržlenovej vňate. Opäť necháme chvíľku povariť.

8)

Servírujeme s rezancami.

Použite naše ingrediencie

petrzlen s vnatou
Petržlen s vňaťou
za 1ks
1.39 €
polievkova zmes
Polievková zmes
za BAL 500g
1.69 €
kalerab
Kaleráb
za 1kg
0.79 €

Ingrediencie

1kg Hovädzie mäso a špikové kosti
1l Vriaca voda
2l Studená voda
4ks Mrkva
3ks Petržlen
1ks Cibuľa
1 strúčik Cesnak
1ks Kaleráb
1balíček Stonkový zelér
1 PL Soľ
6ks Čierne korenie
1 zväzok Petržlenová vňať
Košík je prázdny
No data was found