Počet produktov v košíku:
0
Prejsť do košíka

Zatiaľ možné iba vyzdvihnutie na predajni Družba alebo priamo u nás na farme.

Chilli con carne na ohni

90 minút
Stredná náročnosť
Chilli con carne je unikát v mexickej kuchyni. Na svete je snáď tisíc receptov. Tento je môj osobný, ktorý chutil všetkým ktorí ho ochutnali. Môžete ho pripraviť v kotlíku na ohni, ale tiež aj na sporáku v hrnci alebo v rúre. Ide to jednoducho a chutne.

Postup

1)

Mäso a slaninu nakrájajte na rezance cibuľu nahrubo a paradajky na väčšie kusy.

2)

Slaninu orestujte potom opečte na orestovanej slanine mäso, pridajte cibuľu korenie soľ a pomaly duste do mäkka.

3)

Keď je mäso mäkké pridajte kukuricu, čokoládu, rozmixovanú fazuľu a ešte pár minút povarte.

4)

Na záver ešte pridajte fazuľu a paradajky. Nechajte chvíľu odpočinúť a podávajte s chlebom, tortilou alebo ryžou.

Použite naše ingrediencie

No data was found

Ingrediencie

1kg Hovädzí krk
2ks Cibuľa
8ks Paradajky
podľa chutí Slanina preastaná
0,5kg Fazuľa uvarená
1ks Paradajkový pretlak
2 lyžičky Korenie mexiko
2 lyžičky Korenie vege-rajčátka
Štípka Oregano
kúsok Tmavá čokoláda
podľa chuti Morská soľ
2 hrsky Kukurica
1 plechovka Červeneá rozmixovaná zavárana fazula v paradajkovej omáčke
Košík je prázdny
No data was found