Zatiaľ možné iba vyzdvihnutie na predajni Družba alebo priamo u nás na farme.
Chilli con carne na ohni
90 minút
Stredná náročnosť
Chilli con carne je unikát v mexickej kuchyni. Na svete je snáď tisíc receptov. Tento je môj osobný, ktorý chutil všetkým ktorí ho ochutnali. Môžete ho pripraviť v kotlíku na ohni, ale tiež aj na sporáku v hrnci alebo v rúre. Ide to jednoducho a chutne.
Postup
1)
Mäso a slaninu nakrájajte na rezance cibuľu nahrubo a paradajky na väčšie kusy.
2)
Slaninu orestujte potom opečte na orestovanej slanine mäso, pridajte cibuľu korenie soľ a pomaly duste do mäkka.
3)
Keď je mäso mäkké pridajte kukuricu, čokoládu, rozmixovanú fazuľu a ešte pár minút povarte.
4)
Na záver ešte pridajte fazuľu a paradajky. Nechajte chvíľu odpočinúť a podávajte s chlebom, tortilou alebo ryžou.